Комісією створеною управлінням Держпраці у Миколаївській області проводиться спеціальне розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, який стався з механіком ТОВ «УКРАЇНСЬКА СТИВІДОРНА КОМПАНІЯ»

27 листопада 2017

Нещасний випадок стався на території   ПАТ «Чорноморський суднобудівний завод». Автонавантажувач, рухаючись заднім ходом по складському приміщенню, здійснив наїзд на механіка ТОВ «УКРАЇНСЬКА СТИВІДОРНА КОМПАНІЯ».  Внаслідок отриманих травм чоловік, 1976 р.н., помер.

Остаточні обставини та причини нещасного випадку з’ясовуються відповідно до «Порядку проведення розслідувань та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 №1232.

Додатково: наразі в управлінні Держпраці у Миколаївській області тривають спеціальні розслідування нещасних випадків, які стались:

  • з докером-механізатором комплексної бригади на  навантажувально-розвантажувальних роботах ТОВ «Морський спеціалізований порт Ніка-Тера». Працівник, 1969р.н., під час виконання робіт по закриванню верхніх люків вагону при переході від одного люка до іншого послизнувся і впав вниз. В наслідок падіння потерпілий отримав тяжкі травми.
  • з електромеханіком по ремонту і обслуговуванню ліфтів ФОП Андреєв В.В.. Виконуючи доручену роботу у майстерні, яка знаходиться на території ТОВ “Сервісний центр “Металург”, працівнику раптово стало зле та він помер.