Маєте питання щодо здобуття та реалізації трудових прав – запрошуємо до участі в тематичних семінарах

10 лютого 2022

З початку року на  Миколаївщині відбуваються семінари для мешканців територіальних громад  щодо обговорення актуальних питань у сфері законодавства про працю.

 Доповідачі семінарів: посадові особи Управління Державці у Миколаївській області.

Місце проведення заходів: філії Миколаївського обласного центру зайнятості.

Яка користь від участі у заходах?

Учасники заходів дізнаються про переваги належного оформлення трудових відносин, особливості оформлення трудових відносин з певними категоріями працівників, низку трудових прав, які здобуває особа при виконанні роботи за трудовим договором.

Під час заходів увага зосереджується на найкращих практиках поновлення порушених трудових прав працівника, визначаються можливості впливу працівника на виконання роботодавцем свої обов’язків, надаються кваліфіковані відповіді на порушені питання.

Як взяти участь у заходах?

З графіком проведення заходів можна ознайомитися у філії Миколаївського центру зайнятості, розташованій найзручніше для вас. Семінари відбуваються як в очній, так і в дистанційній формі.

Чи є можливість залишати  відгук щодо  семінарів?

Учасники можуть оцінити якість та інформативність  проведеного заходу, залишити пропозиції щодо тем наступних заходів.

Фактична результативність заходів: З початку 2022 року проведено 32 семінарів.  Заходами охоплено близько 170 осіб. За даними відстеження  результативності заходів  семінари дозволяють забезпечувати врегулювання питань щодо належного оформлення трудових відносин, дотримання сторонами трудового договору своїх прав та обов’язків.