Майстри виробничого навчання Новобузького коледжу МНАУ сформують у вихованців навички адаптації найкращих практик з охорони праці в майбутню професію

27 квітня 2021

Посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області в рамках заходів з нагоди Дня охорони праці -2021 здійснили зустріч з викладацьким складом  Новобузького коледжу Миколаївського національного аграрного університету.

Мета заходу: донести до працівників та вихованців закладу освіти інформацію про важливість моніторингу найкращих практик зі сфери охорони праці задля  подальшого адаптування та застосування у власній трудовій діяльності.

За складних карантинних умов  учні  коледжу знаходяться на дистанційному навчанні. Тож, у посадовців не було нагоди поспілкуватися безпосередньо з майбутніми працівниками.  Між тим, це не стало  на заваді у досягненні мети заходу. Майстри виробничого навчання  висловили готовність докладати сили аби переконання посадовців знайшли відгук у серцях їх вихованців.

Учасники зустрічі обговорили підходи та методи протидії виробничому травматизму, розглянули заходи щодо підвищення культури охорони праці.