Миколаївщина: проведено технічну консультацію на робочому місці

19 серпня 2024

Головним державним Сергієм Чорним проведено превентивний захід та технічна консультація на робочому місці щодо безпечного виконання робіт на ТОВ Первомайський «Райагробуд».
Інспектор підкреслив, що систематичні навчання та перевірка знань працівників та проведення якісних інструктажів підвищує рівень підготовки працівників до швидкого та адекватного реагування на нештатні ситуації.
Фахівець Держпраці ознайомив присутніх з питаннями безпечної експлуатації вантажопідіймальних кранів та машин. Для ефективної експлуатації вантажопідіймального обладнання необхідні систематичні навчання та перевірка знань працівників підприємства. Регулярні тренування, використання засобів індивідуального захисту – це підвищує рівень підготовки працівників до швидкого та адекватного реагування на нештатні ситуації.
Профілактика виробничого травматизму, вивчення причин виникнення нещасних випадків на виробництві їх розслідування та облік – ці та інші питання розглянуті під час превентивного заходу. Виникнення небезпечних ситуацій, що можуть привести до нещасного випадку, так само як і несприятливих умов праці, що ведуть до виникнення профзахворювань, зумовлюється тим, що порушується взаємодія між людиною і об’єктивним виробничим середовищем.