Миколаївське регіональне УРСГ ТОВ «Дніпрорегіонгаз»: кут зору на охорону праці та промислову безпеку

05 вересня 2018

На передодні Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості відбулась зустріч посадових осіб  управління Держпраці у Миколаївській області та керівництва  Миколаївського регіонального управління з реалізації скрапленого газу ТОВ «Дніпрорегіонгаз» .

Під час заходу було проведено огляд виробничих потужностей підприємства, обговорено заходи направлені на оновлення основних фондів, що залишились  з 80-их років минулого століття.

Вадим Ковріжних,  начальник Миколаївського регіонального управління з реалізації скрапленого газу  ТОВ «Дніпрорегіонгаз», розповів, що нині підприємство є одним з основних  постачальників скрапленого газу населенню. Підприємство  приймає участь у системі електронних торгів з постачання пільгового скрапленого газу населенню. Працівники Товариства з увагою ставляться до цілісності балонів, що надходять від населення. У разі виявлення недоліків проводиться відповідна технічна робота.

Оглядаючи запобіжні засоби пункту прийому скрапленого газу та звертаючи увагу на роботу працівників, начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки  управління Держпраці у Миколаївській області Сергій Джігімон відмітив належний контроль за засобами попередження виникнення аварій. Фахівець управління Держпраці у Миколаївській області також акцентував увагу на технічному стані газопроводів, запірних пристроїв, запобіжно-скідних клапанів.

Наприкінці зустрічі  було обговорено застосування нормативно-правових актів з питань охорони праці та промислової безпеки, що набули чинності у 2018 році.