На АЗС у с.Кам’яний Міст пожвавилась активність у напрямі забезпечення дотримання вимог охорони праці та виробничої безпеки

28 вересня 2021

На АЗС ТОВ «Аеропорт «7 Небо», що  у селищі Кам’яний Міст, розпочалась перевірка Управління Держпраці  щодо дотримання вимог охорони праці, гігієни праці, промислової безпеки.

АЗС ТОВ «Аеропорт «7 Небо» (далі – Товариство) має популярність серед відвідувачів. Це досягається завдяки грамотній реалізації стратегії діяльності, адже на об’єкті  можна не лише заправити автомобіль, а й покуштувати страви в затишній атмосфері. Тож, для Товариства питання забезпечення  виробничої безпеки та охорони праці на об’єкті мають бути першочерговими.

Спілкуючись з керівництвом Товариства, посадові особи Управління Держпраці  відмітили про необхідність посилення роботи щодо комплектації повного пакета   дозвільних документів на провадження певних дій з експлуатації об’єктів та виконання робіт підвищеної небезпеки, зокрема виконання робіт у пожежонебезпечних зонах, експлуатацію обладнання, призначеного для використання в потенційно вибухонебезпечних середовищах, внесення змін у зареєстровані декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам охорони праці.

Також посадовці зауважили на важливості  вжиття невідкладних заходів щодо проведення  чергового часткового технічного огляду резервуарів для збереження пального, виконання якого має забезпечуватися один раз на два роки, а також навчання та перевірки знань з питань охорони праці працівників, зайнятих на роботах підвищеної небезпеки.

Не очікуючи завершення перевірки, керівництво Товариства розпочало вживати активні заходи щодо усунення виявлених порушень.