На Кривоозерщині розглянули питання формування та перерозподілу бюджетних коштів

09 липня 2019

У Кривоозерській райдержадміністрації відбулась нарада з питань  формування та перерозподілу коштів місцевого бюджету.

Участь у заході взяли голова райдержадміністрації, інспектор праці управління Держпраці у Миколаївській області, директор Кривоозерської  районної  філії Миколаївського обласного центру зайнятості, начальники Управління соціального захисту населення  та фінансового управління Кривоозерської районної державної адміністрації та інші посадові особи райдержадміністрації.

Серед питань порядку денного на нараді розглядалися проблеми своєчасного фінансування  бюджетних установ на виплату заробітної плати та відпускних, а також  легалізації зайнятості та доходів населення.

Під час наради розглядалися пропозиції щодо ефективного використання трудових і фінансових ресурсів, оптимізації співвідношення бюджетних та залучених коштів у фінансуванні основних розділів програм соціально-економічного району. Учасники відзначили необхідність регулювання офіційної зайнятості населення, яке проживає у сільській  місцевості, важливість створення нових робочих місць та сприяння підвищенню середньої заробітної плати в районі.

Також, мова йшла про прогнозні показники наповнення доходів місцевих бюджетів. При цьому, було акцентовано увагу на структурі формування доходної частини загального фонду бюджету, обсяги та напрямки видатків бюджетних коштів.