На Миколаїщині між територіальними органами Держпраці та Держпродспоживслужби укладено Меморандум про співробітництво і партнерство

25 січня 2022

Сьогодні, 25 січня 2022 року, в.о. начальника Управління Держпраці у Миколаївській області Єгор Кордік та начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області  Денис Мельников підписали Меморандум про партнерство та співпрацю.

Метою укладення Меморандуму про партнерство та співпрацю є консолідація зусиль щодо забезпечення реалізації державної політики з питань здійснення державного ринкового нагляду, недопущення поширення на вітчизняному ринку нехарчової продукції, яка становить серйозний ризик суспільним інтересам.

Меморандумом також передбачено обмін інформацією з метою забезпечення виконання покладених на них завдань, функцій та здійснення повноважень відповідно до вимог чинного законодавства, співпраця з виявлення фактів порушення законодавства про рекламу, зокрема, додержання вимог до реклами послуг із працевлаштування.

В рамках взаємодії сторони аналізуватимуть причини найбільш характерних порушень вимог законодавства, готуватимуть  пропозиції щодо запобігання таким порушенням. Також передбачається проведення роз’яснювальної роботи серед суб’єктів господарювання, заходів контролю відповідно до наданих повноважень.