На Миколаївщині проведено превентивного захід з питань безпеки праці

16 вересня 2024

Інспекторами відділу з питань безпеки праці та гігієни праці Південного міжрегіонального управління Держпраці проведено інформаційно-консультаційну роботу щодо важливості дотримання техніки безпеки при будівництві та ремонті автомобільних доріг зі співробітниками ПП «Миколаївмагістраль».

Під час проведення роботи фахівцями управління обговорено наступні питання:
1.Попередження випадків прихованого травматизму.

2. Організація періодичних медичних оглядів.


3.  Безпека під час технічного обслуговування та ремонту машин і обладнання.

Посадовцями акцентовано увагу на вимогах до приміщень в яких здійснюється технічне обслуговування та ремонт автотранспортних засобів, вимоги до оглядових ям та канав, вимоги до в’їздів виїздів, опалення та вентиляції. Інспектори наголосили на необхідності посилення контролю за станом охорони праці та трудовою дисципліною, а саме дотриманні робітниками виробничих інструкцій та інструкцій з охорони праці.

На превентивному заході посадовими особами та працівниками підприємства обговорено: аспекти здійснення виробничої діяльності при ремонті та обслуговуванні автомобідів. Розглянуто вимоги законодавчих актів в сфері охорони праці та промислової безпеки а також запропоновано шляхи ефективного функціонування системи управління охороною та гігієною праці,.