На Одещині проведено інформування громадськості щодо найактуальніших питань у сфері охорони праці

30 липня 2024

Головним державним інспектором відділу з питань праці управління інспекційної діяльності в Одеській області Південного Міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оленою Мяловою проведено інформаційні заходи серед роботодавців області.

Під час заходів присутніх поінформовано про переваги офіційного працевлаштування та наслідки використання не задекларованої праці.

Також, для громадян, які здійснюють підприємницьку діяльність без реєстрації фізичної особи – підприємця, були надані консультації щодо процедури оформлення фізичної особи – підприємця, переліку документів, необхідних для такої реєстрації.

Одночасно представник Управління інспекційної діяльності в Одеській поінформувала, що одним з напрямків Держпраці на період воєнного стану є надання консультаційної підтримки роботодавцям та у разі необхідності можна звернутись у зручний спосіб до Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці та отримати необхідну інформаційну підтримку у сфері організації трудових відносин.