На ПП «Продовольча компанія «Золотой теленок» досліджуються слабкі місця у функціонуванні системи охорони праці, що можуть призвести до виробничого травматизму

09 лютого 2022

На ПП «Продовольча компанія «Золотой теленок» триває плановий захід контролю Управління Держпраці у Миколаївській області.

В рамках заходу увага зосереджена на дотриманні виробником ковбасних виробів та м’ясних делікатесів Миколаєва вимог законодавства у сферах промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці, а отже й  вжиття необхідних заходів, направлених на недопущення виробничого травматизму.

Оглядаючи виробничі об’єкти, посадовими особами Держпраці зауважено на важливості  забезпечення  належного документообігу на підприємстві  в системі управління охороною праці. Адже це дозволяє контролювати своєчасність проведення ремонтів, оглядів обладнання, розробки комплексних заходів щодо поліпшення умов праці, відстежувати комплектність дозвільних документів, що дають право на провадження певних дій в рамках господарської діяльності, проводити аналіз вжитих заходів, направлених на недопущення нещасних випадків.

Захід контролю триватиме 10 робочих днів та дозволить виявити слабкі місця у сфері  охорони праці підприємства. За результатами перевірки передбачається реалізація заходів щодо усунення виявлених  ризиків, що становлять загрозу життю та здоров’ю працівників.