На ПП «Талісман» обговорили заходи попередження дорожніх аварій та травматизму серед водіїв

28 грудня 2019

Працюй безпечно! Саме з під таким гаслом відбулась зустріч посадових осіб Держпраці у Миколаївській області з працівниками первомайського пасажирського перевізника ПП «Талісман».

Під час зустрічі наголошувалося на пріоритеті в організації діяльності підприємства, зокрема збереженні життя та здоров’я працівників. Посадові особи Управління зауважили на обов’язках роботодавця щодо забезпечення передрейсових медичних оглядів водіїв, експлуатації автомобілів у належному технічному стані; та водіїв стосовно особистої безпеки, дотримання правил дорожнього руху.

Працівникам ПП «Талісман» зауважили на вплив погодних умов на поведінку учасників дорожнього руху. Головний державний інспектор Управління Сергій Чорний висловив думку, що повага водіїв один до одного та розсудливість в прийнятті рішень щодо дорожньої обстановки є запорукою святкування новорічних свят дома в оточенні рідних, а не на лікарняному ліжку.

Учасники зустрічі обговорили вимоги щодо проведення навчання, інструктажів та перевірки знань з питань охорони праці. Зокрема, мова йшла про обов’язкове документальне оформлення заходів та відповідальне ставлення кожної особи до  виконання своїх обов’язків.