На ТОВ «Будівельна компанія «Корабел» обговорили шляхи побудови відносин з працівниками та будівництва споруд відповідно до вимог чинного законодавства

10 березня 2020

На  ТОВ «Будівельна компанія «Корабел» відбувся інформаційний захід Управління Держпраці у Миколаївській області з питань  провадження діяльності з  будівництва, реконструкції, капітального ремонту об’єктів з дотриманням вимог чинного законодавства та трудових прав працівників.

Захід проведено в рамках плану заходів щодо детінізації ринку праці  у будівельній сфері на Миколаївщині.

На початку заходу керівник поінформував про виробничо-технічну базу підприємства, склад працівників за професійним та кваліфікаційним рівнем, технологію виробництва, організацію контролю за додержанням безпечного виконання робіт та належної  експлуатації обладнання, машин та механізмів.

Посадові особи Управління наголосили на неприпустимості допуску на будівельний майданчик осіб, які не пройшли інструктаж з питань охорони праці, а також до роботи осіб без належного оформлення трудових відносин. Також, зауважили, що головний фактор від якого залежить успіх діяльності є професійна команда. Тож,  пріоритетними для керівника підприємства завжди були й будуть такі питання як підбір кадрів, збереження життя та здоров’я працівників під час трудової діяльності.

 Учасники заходу детально обговорили заходи щодо забезпечення затвердження  положень про відповідні структурні підрозділи та посадових інструкцій працівників згідно з розподілом обов’язків, повноважень та відповідальності осіб, укладання трудових договорів з усіма найманими працівниками, а також дотримання Мінімальних вимог з охорони праці на тимчасових або мобільних будівельних майданчиках.