На засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській ОДА обговорено заходи запобігання занесенню та поширенню коронавірусу в області

27 лютого 2020

27 лютого 2020 року відбулося  засідання регіональної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Миколаївській облдержадміністрації.

Участь у заході взяла Перший заступник начальника Управління Держпраці у Миколаївській області Яна Скуратовська.

Порядок денний засідання серед іншого охопив питання щодо реалізації заходів запобігання занесенню та поширенню на території Миколаївської області гострої респіраторної хвороби, спричиненої вірусом Covid-19.

Під час заходу було визначено можливі шляхи поширення хвороби, готовність закладів охорони здоров’я області швидкому реагуванню щодо порятунку хворих та недопущення поширення хвороби серед населення області.

Також, відзначено роль  посадових осіб Держпраці та Держспоживслужби в  інформуванні населення щодо профілактики інфікування та поширення коронавірусу. Зокрема фахівці виконавчих органів  проводитимуть просвітницькі та роз’яснювальні бесіди серед працівників та роботодавців.