Недопущення випадків прихованого травматизму: з колективом комунального підприємства на Одещині провели інформаційно-роз’яснювальну роботу

21 травня 2024


Головний державний інспектор Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Вікторія Михайлюк провела технічну консультацію на робочому місці з працівниками КП “КОДИМАКОМУНСЕРВІС” Кодимської міської ради.


Під час заходу особливу увагу звернули на використання спеціального одягу та інших засобів індивідуального та колективного захисту працівників комунальних установ. Присутніх ознайомлено з основними правилами охорони праці під час експлуатації автомобільних підйомників.


Також представник Держпраці зазначила, що психосоціальна підтримка є частиною заходів, які інтегровані в загальну політику і програму безпеки й здоров’я на роботі, а також попередження виникнення нещасних випадків. Адже стрес, психологічні травми й інші проблеми, з якими стикаються працівники, не лише погіршують якість їхнього життя, але і знижують продуктивність праці, підвищують ризики нещасних випадків на роботі.