Під час зустрічі посадових осіб управління Держпраці у Миколаївській області та представників ПрАТ «Очаківський хлібоприймальне підприємство» обговорено концепцію управління охороною праці

02 жовтня 2017

Основною діяльністю ПрАТ «Очаківський хлібоприймальне підприємство»  є прийом зернових культур від господарств, очищення від домішок, сушка і відвантаження споживачеві. За даними статистики найчастіше причинами аварій і нещасних випадків на підприємствах зернопереробної промисловості визначають порушення правил експлуатації та несправність обладнання.

Під час зустрічі на підприємстві посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області звернули увагу співробітників ПрАТ «Очаківський хлібоприймальне підприємство» на обставинах, що стають  причиною нещасних випадків на елеваторах при транспортуванні і переміщенні зернових культур та попереджувальних заходах щодо їх виникнення.

У рамках заходу було проведено аналіз діючих на підприємстві нормативних актів з охорони праці, надано оцінку їх відповідності чинному законодавству України з питань охорони праці.

Наприкінці зустрічі головний державний інспектор управління Держпраці у Миколаївській області Дмитро Іваськевич зазначив, що завдяки своєчасно проведеним інструктажам з питань охорони праці, контролю відповідальних осіб за додержанням працівниками нормативних актів з охорони праці, що діють на підприємстві, забезпечення безпечних та належних умов праці створюється міцне підґрунтя у регулюванні виробничих, трудових і економічних відносин трудового колективу та адміністрації підприємства.