Підбито підсумки перевірки в структурних підрозділах АТ «Українська залізниця», що на Миколаївщині

01 лютого 2022

28 січня 2022 завершилась перевірка  виробничих підрозділів регіональної філії «Одеська залізниця» АТ «Українська залізниця», що на Миколаївщині. Заходом державного нагляду (контрою)  охоплено 5 структурних підрозділів  АТ «Українська залізниця».

За результатами перевірки  виявлено 114  порушень у  сферах виробничої безпеки, охорони праці, що можуть призвести до настання нещасного випадку,  можливої аварійної ситуації, у тому числі техногенного характеру. Фахівці Управління у виробничих підрозділах підприємства встановили відсутність забезпечення безпеки праці  працівників в  аспектах, пов’язаних з виконанням робіт та експлуатацією машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Захід  контролю Управління Держпраці дозволив виявити наявні виробничі ризики, технічні консультації посадовців Держпраці –  визначити заходи, направлені на мінімізацію та усунення обставин, що несуть загрозу життю та здоров’ю працівників, притягнення до відповідальності посадових осіб підприємства – забезпечити  дотримання законодавства у сфері промислової безпеки та охорони праці у майбутньому.

У підрозділах підприємства  ведеться робота щодо усунення виявлених порушень