Попередження нещасних випадків під час виконання польових робіт: з працівниками агрофірми на Одещині провели превентивний захід

16 серпня 2024

Інспектор відділу з питань безпеки праці Євген Крикунов провів превентивний захід з працівниками ТОВ  «АГРОФІРМА «ПІВДЕННА».

Під час проведення технічної консультації на робочих місцях інспектор акцентував увагу присутніх  на таких темах:

– наявність дозвільних документів на експлуатацію машин, механізмів та обладнання підвищеної небезпеки,

– проведення для працівників сільського господарства спеціального навчання і перевірки знань відповідних нормативно-правових актів з охорони праці згідно вимог чинного законодавства.

Також посадовець роз’яснив вимоги охорони праці та промислової безпеки під час виконання зернозбиральних робіт та необхідність їх дотримання в процесі роботи. Також було наголошено, що створення безпечних та здорових умов праці, запобігання нещасним випадкам та професійним захворюванням є основним завданням в галузі охорони праці.

Особливу увагу керівника та відповідальних посадових осіб підприємства було звернено на факт недопущення випадків прихованого травматизму та дотримання основних вимог Порядку розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затвердженого ПКМУ від 17.04.2019 № 337.

0.00%
Осталось: