Посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області вшанували пам’ять тих, хто поліг у боях, визволяючи місто Миколаїв від німецько-фашистських загарбників

28 березня 2018

28 березня 2018 року, у день визволення від німецько-фашистських військ посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області, приєднавшись до жителів та гостей міста Миколаєва, вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв, які поклали життя, визволяючи місто Миколаїв від німецько-фашистських загарбників, та  поклали квіти до Меморіалу  героям-ольшанцям.

Історію 68 десантників під командуванням старшого лейтенанта К.Ф.Ольшанського, які стали Героями Радянського Союзу, знають, пам’ятають, поважають. Вони першими в березні 1944-го прорвалися до Миколаєва й провели десантну операцію для забезпечення успішного просування частин, що наступають із фронту.

Також, посадові особи поспілкувались з ветераном Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років. Висловили йому подяку за його подвиг та побажали добра, міцного здоров’я на довгі літа, мирного неба над головою, щастя та злагоди.