Посадові особи Управління Держпраці у Миколаївській області взяли у роботі районної комісії щодо запобігання масового вивільнення працівників

24 вересня 2020

24 вересня 2020 року Миколаївській райдержадміністрації   відбулося засідання районної комісії  щодо запобігання масового вивільнення працівників.

Участь у заході взяли члени комісії, серед яких є представник Управління Держпраці у Миколаївській області, та запрошенні особи.

Під час засідання розглядалася ситуація, яка склалася на ТОВ «Вертор-С». Підприємство провадить діяльність з технічного обслуговування машин, механізмів, обладнання з виробництва цементу. Відсутність замовлень  на підприємстві створило умови  щодо скорочення виробництва та загострило питання стосовно  масового вивільнення працівників. В останні роки склад  кваліфікованих кадрів підприємства значно скоротився, проте зараз підприємство може втратити останніх спеціалістів.

За словами представника ТОВ «Вертор-С», наразі на підприємстві тривають перемовини з можливим замовником, укладання договору з яким дозволить зняти напругу щодо вивільнення працівників.

Комісія залишила ситуацію щодо масового вивільнення працівників ТОВ «Вертор-С» на контролі.