Позитивний досвід впровадження програм психосоціальної підтримки на робочому місці

14 серпня 2024
Позитивний досвід впровадження програм психосоціальної підтримки на робочому місці в Головне управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області
 
Раді поділитися позитивними результатами впровадження програм психосоціальної підтримки на робочому місці. В умовах сучасних викликів надзвичайно важливо піклуватися про психологічний стан працівників, адже саме їхнє здоров’я та благополуччя є запорукою ефективної роботи та надання якісних послуг громадянам.
 
Результати запровадження психосоціальної підтримки на робочому місці Головним управлінням Пенсійного фонду у Миколаївській області:
✅більша відкритість та відвертість колективу
✅можливість висловлюватися у безпечному та дружньому середовищі
✅стабілізація психоемоційного стану
✅підтримка для себе та інших
✅ресурс для роботи та виконання буденних справ
 
З моменту впровадження програм психосоціальної підтримки спостерігається значне покращення робочої атмосфери. Наші управління відзначають підвищення рівня морального задоволення, зменшення стресу та покращення загального самопочуття. Це сприяє більш продуктивній та злагодженій роботі команди.
 
Закликаємо роботодавців слідувати такому прикладу та впроваджувати програми психосоціальної підтримки на робочих місцях. Дбаймо про працівників разом!