Представлено нового першого заступника начальника Управління Держпраці у Миколаївській області

05 серпня 2021

04 серпня 2021  в Управління Держпраці у Миколаївській області відбулося представлення новопризначеного першого заступника начальника Управління колективу. Ним став Єгор Кордік.

Начальник Управління Юрій Козловський відзначив, що Єгор Кордік  має відповідний досвід, адже працював у Територіальної державної інспекції з питань праці та Управлінні Держпраці. Він  відповідатиме за  ефективність виконання завдань Управління Держпраці у напрямах   дотримання законодавства про працю та зайнятість населення, гігієни праці, експертизи умов праці, розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації. Водночас одне з головних завдань для нього на посаді є  забезпечення  зниження рівня незадекларованої праці в області.

Єгор Кордік, зі свого боку, висловив сподівання щодо формування ефективної співпраці з колективом у виконані поставлених завдань.

Інспекторам праці структурних підрозділів Управління акцентовано на важливості скоординованої роботи з питань опрацювання підозр використання незадекларованої праці суб’єктами господарювання.