Про безпеку та здоров’я на роботі поінформували працівників закладу громадського харчування на Одещині
01 березня 2024Головним державним інспектором Південного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Тетяною Скрипниченко проведено технічну консультацію на робочих місцях в закладі громадського харчування — кафе-ресторан ТОВ «Маман 2018» щодо попередження випадків прихованого травматизму
Працівникам закладу роз’яснили основні вимоги Порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань та аварій на виробництві, який затверджено постановою КМУ від 17.04.2019 № 337. Також нагадали про своєчасність подання повідомлення про нещасний випадок до територіального управління Держпраці, створення комісії з розслідування нещасного випадку та термінів проведення розслідування нещасних випадків. Представник управління звернула увагу присутніх на необхідності проходження навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Також працівникам закладу роз’яснили щодо психосоціальної підтримки на робочому місці.