Протидія торгівлі людьми: спільна нарада представників Південного міжрегіонального управління Держпраці та УМП ГУНП у Миколаївській області

12 вересня 2023

Торгівля людьми є надзвичайно серйозною проблемою сучасності, вона порушує основні права людини, знецінює її гідність та є однією з основних перепон для становлення рівних прав у суспільстві. Усвідомлюючи важливість та нагальність боротьби з цією соціальною проблемою, фахівці Південного міжрегіонального управління Держпраці разом з представниками поліції Миколаївської області провели спільний захід на якому обговорили шляхи подолання зменшення такого явища як людське рабство.

Для забезпечення виконання Оперативного плану заходів по боротьбі з торгівлею людьми ЕМРАСТ на 2023 рік проведена спільна нарада, протягом якої узгоджено план проведення профілактичних заходів щодо подолання кримінальних правопорушень, пов’язаних із торгівлею людьми. Дана стратегія полягає у масовому інформуванні громадян стосовно даного питання, а також у виявленні та перешкоджанні випадкам людського рабства.

У своїй професійній діяльності представники Держпраці концентрують основну увагу на захисті прав, свобод та гідності усіх членів суспільства. Зокрема ці та інші заходи спрямовані на захист уразливих групи населення, і запобігання можливим злочинам!