Приєднуйся до інтернет-флешмобу «Безпечна та задекларована праця – гарантія розвитку України» #БезпечнаЗадекларованаПраця.

17 серпня 2021

Управління Держпраці у Миколаївській області запускає інтернет флешмоб до Дня Незалежності України «Безпечна та задекларована праця – гарантія розвитку України».

Сьогодні в Україні спостерігається трансформація бізнес-середовища.  Це відбувається під впливом пандемії, викликаної Covid-19, та  завдяки підвищенню автоматизації процесів, впровадженню сучасного високотехнологічного обладнання. Зазначені обставини, відповідно, активізували й зміни в організації залучення суб’єктами господарювання найманих працівників.

«Прагнення бізнесу до економічного розвитку не повинно стати на заваді виконання обіцянок і зобов’язань перед партнерами та працівниками. Воно має мотивувати до здобуття чесної конкурентної перемоги, завдяки  застосуванню ефективних підходів у залученні робочої сили, гарантуючи дотримання трудових прав працівників»,  –   Юрій Козловський, начальник Управління Держпраці у Миколаївській області.

В рамках акції передбачається розміщення у світлинах Facebook хештегу  #БезпечнаЗадекларованаПраця, що об’єднає користувачів, які розуміють шлях до економічного розвитку країни, та продемонструє готовлять громадян до наполегливої праці заради добробуту в нашому спільному домі – Україні.