Привітання з нагоди Дня захисників і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва

14 жовтня 2021

Шановні українці, захисники та захисниці України!

Щиро вітаю Вас зі святами  – Днем захисників і захисниць  України,  Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва!

В Україні завжди шанували тих, хто мужньо і героїчно боронив рідну землю від злостивих посягань. День захисників і захисниць України – свято тих,  хто  пройшов справжню війну, і тих, хто стоїть на сторожі Батьківщини, а також тих, хто відслужив в армії, і тих, хто тільки готовий її поповнити. Це свято синів і дочок тих, хто віддав своє життя за Батьківщини, за нашу свободу і незалежність.

Немає вищого прояву громадянського обов’язку і патріотизму, ніж стати на захист своєї Батьківщини. В боях за Батьківщину наші земляки здобули славу неперевершених воїнів. У пам’яті сьогоднішніх та майбутніх нащадків назавжди збережуться подвиги поколінь українців.

Впродовж століть Божа Мати вважалась  заступницею і покровителькою українського козацтва, а тепер і Українського війська, яка завжди охороняла і берегла від бід, ворогів і ударів долі.

З нагоди свят  бажаю кожному здоров’я і довголіття, бадьорості духу та родинної злагоди, радості та добра. Нехай  Пресвята Богородиця захищає вас від усіляких бід! Нехай наша українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!

 

З повагою Юрій Козловський,

начальник Управління

Держпраці у Миколаївській області