Результати спеціального розслідування: груповий нещасний випадок, що стався з трактористом-машиністом та агрономом ДП «Лідієвське» філії ТОВ СП «НІБУЛОН», пов’язано з виробництвом

21 червня 2018

Комісія, утворена управлінням Держпраці у Миколаївській області, завершила спеціальне розслідування групового нещасного випадку, що стався з трактористом-машиністом та агрономом на польовій дорозі на краю с.Козубівка Доманівського району Миколаївської області.

Під час руху по ділянці дороги зі схилом трактор перевернувся. В результаті події агрономом, що знаходився у кабіні трактору, та тракторист-машиніст сільгосптехніки отримали важкі травми.

Членами комісії спеціального розслідування групового нещасного випадку встановлено, що дорожньо-транспортна пригода сталась з причини невиконання вимог інструкцій з охорони праці.

З метою недопущення нещасних випадків у майбутньому відповідальним особам за стан охорони праці на підприємстві зобов’язано провести зі співробітниками  підприємства позапланові інструктажі, позачергове навчання та перевірку знань з питань охорони праці.