Роботодавців та мешканців Арбузинської громади поінформували про переваги належного оформлення трудових відносин та особливості дотримання законодавства про працю

08 вересня 2021

У стм Арбузинка відбулися семінари щодо переваг належного оформлення трудових відносин з українськими та закордонними роботодавцями, особливостей дотримання законодавства про працю. Заходи проведені для діаметрально протилежних цільових аудиторій: 30 липня 2021 – для  роботодавців, 03 вересня 2021 – для  осіб, що шукають роботу.

Спікери семінарів: представники Управляння Держпраці у Миколаївській області, Арбузинської районної філії Миколаївського обласного центру зайнятості, органу місцевого самоврядування.

Мета заходів: розкрити зміст вимог належного оформлення трудових відносин, повідомити переваги офіційного працевлаштування для працівника, роботодавця, держави, зацікавити у втіленні змін у сформованих відносинах з метою приведення їх відповідність до норм чинного законодавства.

Заходами охоплено 18 роботодавців та близько 30 громадян, що розв’язувати питання щодо працевлаштування. Серед учасників поширено буклети Управління Держпраці з корисною інформацією  щодо порядку належного оформлення трудових відносин, державну підтримку підприємців, які декларують свої відносини з працівниками.