Роботи на конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» приймаються до 15 лютого

08 лютого 2022

До територіальних управлінь Держпраці продовжують надходити роботи на конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», який організовано Журналом «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці. Але всім охочим взяти участь у Конкурсі потрібно поспішати, адже перший етап закінчується вже 15 лютого.

Головна мета Конкурсу  привернути увагу суспільства, зокрема дітей та молоді, до питань безпеки праці.

Конкурсні роботи висвітлюють питання безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарстві, медичній сфері, будівельній та транспортній галузях тощо.

Учасниками можуть бути учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів.

У Миколаївській області роботи приймаються до 15 лютого 2022 року за адресою Управління Держпраці у Миколаївській області: вул.Маршала Василевського, 40/1, м. Миколаїв (індекс 54003).

Більше інформації про умови конкурсу дізнавайтеся  у Положенні про проведення Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» на  сайті організатора http://ohoronapraci.kiev.ua.

Увага! Учасники конкурсу також  можуть взяти участь у флешмобі у facebook.  Для цього у  власному профілі чи профілі друзів, родичів необхідно розмістити пост:

  • повідомлення «Я, ім’я та прізвище, беру участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»;
  • хештег #малюнокОхоронаПраці2022;
  • фотографія учасника зі своєю роботою.