У Києві триває семінар з розгляду актуальних питань у сфері охорони праці

07 грудня 2018

З 06 по 07 грудня 2018 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України проходить семінар для представників Держпраці та її територіальних органів, які здійснюють державний нагляд у суб’єктів господарювання агропромислового комплексу та соціально-культурної сфери. Управління Держпраці у Миколаївській області у заході представляє Володимир Мирян, начальник відділ нагляду в АПК та СКС.

Під час семінару обговорюються актуальні питання, що стосуються сфери охорони праці, зокрема застосування нових   Правил охорони праці для працівників, зайнятих на цукровому виробництві, Правил охорони праці у сільськогосподарському виробництві, вимог щодо захисту здоров’я працівників під час роботи з екранними пристроями тощо.

Наприкінці другого  дня заходу заплановано проведення засідання круглого столу, під час  якого  бажаючі  зможуть висловити свою думку та внести  пропозиції щодо підвищення ефективності здійснення заходів державного нагляду на суб’єктах господарювання АПК та СКС.