Семінар в УПСЗН Кривоозерської РДА: детально про законодавчо встановлений розмір оплати праці за виконану працівником місячну (годинну) норму праці

12 вересня 2018

Мінімальні гарантії в оплаті праці  стали темою для обговорення на семінарі в управлінні праці та соціального захисту населення Кривоозерської райдержадміністрації. Участь у заході взяло 16 осіб.

Інспектор праці управління Держпраці у Миколаївській області Сергій Бучко, виступаючи коучером заходу, акцентував увагу на показники, на основі яких розраховуються розміри соціальних гарантій, а саме, мінімальному розмірі оплати праці.

Під час обговорення питань заходу присутніх було запрошено до моніторингу підстав, що спричиняють не виконання працівником  повного обсягу місячної норми праці та відповідно сплати роботодавцем заробітної плати нижче її мінімального розміру.

Наприкінці заходу інспектор праці управління Держпраці у Миколаївській області повідомив про анонсовані Урядом зміни щодо розміру мінімальної заробітної плати, закладені у проект Державного бюджету на наступний рік, та  надав відповіді на актуальні питання, порушені учасниками семінару.