Спеціальні розслідування нещасних випадків, що сталися з працівниками на підприємствах Миколаївської області

03 вересня 2020

Продовж липня – серпня 2020 року Управлінням Держпраці у Миколаївській області організовано проведення 9 спеціальних розслідувань нещасних випадків. Зокрема у липні сформовано склад 7 комісій спеціальних розслідувань нещасних випадків, у серпні -2.

Станом на 1 вересня 2020 за рішенням комісій із спеціальних розслідувань:

  • 3 нещасних випадки визнано пов’язаними з виробництвом, з них 1 груповий зі смертельним наслідком. Пов’язаний з виробництвом груповий нещасний випадок зі смертельними наслідками стався на ТОВ «Баштанський сирзавод»;
  • 3 нещасних випадки не визнано пов’язаними з виробництвом.

Спеціальні розслідування 3 нещасних випадків, що стались з працівниками КНП «Кривоозерська центральна районна лікарня», ТОВ «Корпорація Бугськи кар’єри», ПрАТ «Украгровибухпром» тривають.

Додатково: аналітична інформація про стан виробничого травматизму за І півріччя 2020 у Миколаївській області

Управлінням Держпраці у Миколаївській області організовано та проведено за 1 півріччя  2020 року (2019р.) 39 (27) спеціальних розслідування нещасних випадків. Утвореними комісіями із спеціальних розслідувань 20 (21) нещасних випадки визнано пов’язаними з виробництвом, з них 4 (8) зі смертельними наслідками.

Продовж 6 місяців 2020 року на підприємствах області стався 1 груповий нещасний випадок, за аналогічний період 2019 рік -1.

Груповий нещасний випадок стався  на АТ «Миколаївобленерго».