Спільні у намірі викоренення незадекларованої праці: територіальні органи Держпраці та Державної податкової служби Миколаївщини підвищують рівень обізнаності населення про переваги задекларованої праці та ризики незадекларованої праці

20 жовтня 2020

Територіальні органи Держпраці та Державної податкової служби Миколаївщини об’єднали зусилля у напрямку  донесення інформації до роботодавців та громадян про неприпустимість допуску до роботи найманих осіб без оформлення трудових відносин.

В рамках співпраці інформаційні плакати Держпраці «Виходь на світло»  було розміщено на інформаційних стендах у центрах обслуговування платників податків Головного управління  Державної податкової служби у Миколаївській області. Крім того,  на моніторах  у центрах обслуговування платників податків транслюються 3 соціальні  відеоролики, розраховані на різні цільові аудиторії.

Додамо, що взаємодія між Управлінням Держпраці у Миколаївській області та Головним управлінням Державної податкової служби в Миколаївській області  здійснюється в рамках  розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 вересня 2018 року №649-р «Про заходи, спрямовані на детінізацію відносин у сфері зайнятості населення». На виконання зазначеного розпорядження  між виконавчими органами відбувається постійний обмін інформацією, розробляються ефективні заходи щодо протидії незадекларованій праці, проводяться спільні інформаційні та контрольні заходи.