ТОВ «ОККО-РІТЕЙЛ»: одне з вирішальних значень у вдалому здійсненні господарської діяльності криється у дотриманні вимог сфери охорони праці

30 січня 2019

Спільна мета керівництва ТОВ «ОККО-РІТЕЙЛ» та посадових осіб управління Держпраці у Миколаївській області –  належне та безпечне функціонування об’єктів підвищеної небезпеки, зокрема розгалуженої мережі  автозаправних комплексів.

Саме тому, представники зацікавлених сторін в рамках досягнення зазначеної мети провели зустріч на автозаправному комплексі розташованому у м.Первомайську.

Під час зустрічі було деталізовано вагомість кожного аспекту вимог, передбачених нормативно-правовими актами з питань охорони праці для АЗС та АЗГП. Мова йшла про порядок допуску операторів заправних станцій до самостійної роботи, дотримання загальних вимог безпеки у напрямку утримання території структурного підрозділу ТОВ «ОККО-РІТЕЙЛ» та виробничого приміщення. Посадовці акцентували увагу на додержання вимог у сфері охорони праці  стосовно систем освітлення, вентиляції, кондиціонування, опалення, водопостачання, електропостачання об’єкта підвищеної безпеки, а також облаштування зон безпеки та розміщення знаків безпеки, здійснення сигнального фарбування.

Наприкінці заходу, керівному складу та працівникам Товариства було наголошено на важливості вміння працівників ідентифікувати виробничі небезпеки, значенні застосовування безпечних методів роботи за різних обставин, а також ключовому моменті у забезпеченні безпеки працівників, зокрема реалізації працеохоронних заходів на об’єкті, пов’язаному з реалізацією нафтопродуктів, природного, скрапленого газу.