ТОВ «СКБ Теплотехніка»: складові безаварійної експлуатації систем газопостачання

01 серпня 2017

В рамках проведення планового заходу дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки , начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки управління Держпраці у Миколаївській області Сергій Джігімон провів нараду з співробітниками  ТОВ «СКБ Теплотехніка» на тему «Запобігання виникнення аварій та нещасних випадків під час виконання технічного обслуговування, ремонту, наладки газоспоживаючого обладнання, а також при виконанні газонебезпечних робіт».

У своїй доповіді  Сергій Джігімон розповів присутнім про складові частини проведення технічного огляду і вимоги до їх виконання. Окремо він зупинився на документальному оформленні результатів технічного огляду та обстеження, проведення паспортизації технічного стану систем газопостачання.

Особливу увагу начальник відділу нагляду на виробництві і на об’єктах підвищеної небезпеки Управління приділив заходам направленим на безаварійну експлуатацію систем газопостачання, забезпечення промислової безпеки, виконання вимог охорони праці.

Для переконливості дотримання встановлених вимог присутнім було наведено приклади нещасних випадків, які сталися при виконанні газонебезпечних робіт і технічного обслуговування газового обладнання.

Додатково: основний профіль діяльності ТОВ «СКБ Теплотехніка»- проектування, монтаж, пусконаладка, технічне обстеження газового обладнання та автоматики на об’єктах замовника.