Триває прийом робіт на Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2020

04 грудня 2019

Управління Держпраці у Миколаївській області до 15 лютого 2020 року проводить прийом робіт учасників Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей»-2020. Конкурс проводиться ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці.

Мета Конкурсу – привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці.

Участь у конкурсі можуть взяти учні, вихованці, слухачі середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, училищ, зокрема й художніх, позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 17 років.

Вимоги до малюнків: на Конкурс подаються малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю, що висвітлюють тему охорони праці та промислової безпеки, а саме безпечного ведення робіт у всіх сферах економічної діяльності.

Увага! Малюнки мають відобразити актуальність теми, мати практичне значення та обов’язково бути оригінальними.

Конкурс складається з двох етапів:

І етап Конкурсу: жовтень 2019 року – лютий 2020 року: відбіркові регіональні тури. На цьому етапі  учасники надсилають свої роботи до територіальних органів Держпраці (у Миколаївській області – це управління Держпраці у Миколаївській області).                          Журі, сформоване управлінням Держпраці у Миколаївській області, обирає  роботи, що посіли І, ІІ та ІІІ місця у кожній віковій групі. Роботи переможців регіонального туру надсилаються до  ТОВ «Редакція журналу охорона праці» для участі у фіналі конкурсу;

ІІ етап Конкурсу: березень – квітень 2020 року: фінал та оголошення переможців. Саме на цьому етапі журі, склад якого затверджує головний редактор ТОВ «Редакція журналу охорона праці», обирає серед переможців регіональних турів переможців фіналу Конкурсу.

Переможців І та ІІ туру буде нагороджено цінними подарунками.

Роботи приймаються за адресою Управління Держпраці у Миколаївській області: вул.Маршала Василевського, 40/1, м. Миколаїв,

Додаткова інформація про умови конкурсу за посиланням.