Цілодобова інформаційна підтримка: на сайті Управління Держпраці у Миколаївській області представлена рубрика з відповідями на поширені питання зі сфер законодавства про працю та охорону праці

28 січня 2021

На сайті Управління Держпраці у Миколаївській області доступна інформація про застосування вимог законодавства про працю та охорону праці. Зокрема у рубриці «Питання/Відповіді» сайту зібрані відповіді на найбільш поширені запитання суб’єктів господарювання та громадян.

Для того, щоб забезпечити роботодавців та економічно активне населення роз’ясненнями з приводу дотримання вимог чинного законодавства, посадові особи Держпраці слідкують за актуальністю інформації рубрики та розширюють її наповнення у разі  потреби.

Можливості, надані  інтернетом, дозволили ефективно задовольнити потребу населення в інформації з питань праці та охорони праці. Наразі кожен у будь-який час доби може знайти необхідну  йому інформацію.

Варто зазначити, якщо інформаційне наповнення рубрики «Питання/Відповіді» не задовольнило потреб шукача інформації, то особа може скористатися сервісом Держпраці «Інтерактивний інспектор». Детальніше про роботу сервісу  за посиланням.