У Миколаєві підбили підсумки опалювального сезону 2019/2020 та визначили заходи з підготовки об’єктів соціальної сфери до опалювального сезону 2020/2021

28 травня 2020

28 травня 2020 року відбулося засідання обласного штабу з підготовки і сталого проходження опалювального сезону 2020/2021 років шляхом відео селектору.

Участь у заходів взяла перший заступник начальника Управління Держпраці у Миколаївській області Яна Скуратовська.

Учасники засідання проаналізували факти, що призвели до порушень подачі тепла до об’єктів комунальної власності та вплинули на розмір нарахувань за опалення під час опалювального сезону 2019/2020 року. Також, відмітили позитивні чинники від  споживання джерел енергії для вироблення тепла: газу, пелет тощо, в залежності від  погодних умов.

Під час засідання відзначено про необхідність модернізації, встановлення приладів дистанційної передачі даних, повірки та заміни приладів природного газу бюджетних установ та організацій у міжопалювальний період 2020 року. Керівники райдержадміністрацій розповіли про ситуацію, яка присутня на соціальних об’єктах районів.

Члени штабу не оминули увагою питання щодо скорочення та заміщення споживання природного газу на об’єктах соціальної сфери та комунальної теплоенергетики.  Присутні висловили  думки та винесли пропозиції з цього приводу.