У взаємодії з посадовим особами управління Держпраці у Миколаївській області у Первомайському психоневрологічному інтернаті врегульовано питання безпечної експлуатації об’єктів нерухомого майна закладу

20 вересня 2017

В рамках профілактичних заходів управління Держпраці у Миколаївської області щодо запобігання випадкам виробничого травматизму, професійного захворювання під час провадження господарської діяльності суб’єктів господарювання всіх форм власності у Первомайському психоневрологічному інтернаті проведено нараду щодо поліпшення стану охорони праці у закладі.
Організаторами заходу виступили посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області та Первомайського управління соціального захисту населення.
На початку наради голова профкому закладу охорони здоров’я ознайомила присутніх з заходами, які проводяться у напрямку захисту соціально-трудових прав та професійних інтересів членів профспілки, а також спільних кроків адміністрації та профспілки стосовно поліпшення умов праці працівників, вирішення кадрових проблем.
Посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області зосередили увагу присутніх на змінах, що відбулись у нормативно-правових актах з питань охорони праці у поточному році.
На нараді було розглянуто профілактичні заходи спрямовані на забезпечення безпечної експлуатації виробничих будівель та споруд, зокрема організаційно-технічні заходи із спостереження, догляду, усіх видів ремонту, що здійснюються в установленому плановому порядку. Визначено порядок оформлення результатів проведених оглядів об’єктів нерухомоті Первомайського психоневрологічного інтернату.
Підбиваючи підсумки наради, учасники сформували порядок послідовних дій щодо додержання встановлених норм та правил з питань охорони праці під час експлуатації об’єктів нерухомого майна закладу, визначення обсягу витрат необхідних для їх впровадження.