Учениця Братської ЗОШ І-ІІІ степенів посіла призове місце у фіналі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей»

06 квітня 2018

Всьоме ДП «Редакція журналу «Охорона праці» організує конкурс дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей».  Метою Конкурсу є привернення уваги суспільства, зокрема молоді до небезпек, які підстерігають робітника у професійній діяльності.

Вихованці дошкільних навчальних закладів, загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, коледжів зі всієї України у своїх роботах показали не лише свої художні таланти, а й висвітлили свої думки про небезпеки з якими стикається працівник під час трудової діяльності.

Спеціальна комісія при ДП «Редакція журналу «Охорона праці», розглянувши малюнки переможців регіональних турів, визначила переможців фіналу Конкурсу.

Раді повідомити, призове 3 місце у ІІІ віковій групі у фіналі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей» посіла Євгенія Козиревич, учениця Братської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Братської районної ради Миколаївської області.

Дівчина  з 6 років проявляє талант у малюванні. Серед інших хобі Євгенії – народні танці. Єдину у сім’ї доньку батьки ні в чому не стримують, аби дівчина змогла у  молодому віці визначитись зі своїм майбутнім  професійним шляхом.

У розповіді про творчу ідею та задумку своєї роботи, Євгенія зауважила, що їй було складно визначитись з образом «охорони праці». З чим його зрівняти? Як розташувати? Що вона повинна роботи? На що найкраще акцентувати увагу? Якими повинні були деталі? З цими та іншими питаннями дівчина звернулася до свого художнього  керівника Ігоря Івановича Калиниченко.

Минуло два роки, як Євгенія за підтримки Ігоря Івановича виражає своє ставлення до світу у художніх творах. Маючи такий спільний досвід роботи, художник та його учениця швидко знайшли порозуміння щодо змісту та наповнення малюнку.

Так, мудрість наставника та жага до життя його учениці втілилось у малюнку «Дотримання правил техніки безпеки – твій ангел-охоронець».

Про своє майбутню професію Євгенія Козиревич вже замислювалась. По завершенню школи молода талановита дівчина хоче обрати професію стоматолога.