Управління Держпраці долучилося до аналізу ефективності заходів у сфері охорони праці ТОВ «ЄВТ-ГРЕЙН»

03 листопада 2021

Представники  Управління Держпраці у Миколаївській області та  ТОВ «ЄВТ-ГРЕЙН» провели  спільну нараду щодо визначення виробничих ризиків,  присутніх у структурних підрозділах підприємства, та аналізу ефективності вжитих заходів, направлених на запобігання дії небезпек, усунення можливих загроз травмування працівників та виникнення  аварій.

ТОВ «ЄВТ-ГРЕЙН» як  портовий оператор морського вантажного терміналу  спеціалізується на перевалці зернових, бобових, олійних культур, наданні експедиторських і агентських послуг.  Забезпечення належного стану виробничих об’єктів,  машин та механізмів для підприємства є пріоритетним.

Учасники заходу визначили характерні  ризики, притаманні виконанню ремонтних та регламентних робіт об’єктів, що використовуються в процесах  перевантажування  вантажів, у тому числі сипучих,  дослідили  вжиті заходи у сфері охорони праці, проаналізували небезпеки від можливої дії зовнішніх факторів та обставин, що змінюються.

Юрій Лебедєв, головний державний інспектор Управління Держпраці у Миколаївській області,  зауважив на викликах у сфері охорони праці, що виникають у зв’язку зі змінами в організації діяльності та плинністю  кадрів.

Наприкінці заходу  визначено готовність  ТОВ «ЄВТ-ГРЕЙН»  передбачати та реагувати на кризові ситуації, а також  впроваджувати позитивний досвід з охорони праці інших підприємств.