Управління Держпраці у Миколаївській області запрошує на день відкритих дверей

24 червня 2019

З нагоди відзначання Дня Конституції в управлінні Держпраці у Миколаївській області  відбудеться день відкритих дверей для суб’єктів господарювання та осіб, які мають намір залучати  працівників до виконання господарських завдань.

Мета заходу: допомогти опанувати вимоги законодавства про працю, зокрема  щодо додержання прав та обов’язків  учасників  трудових відносин.

Будемо раді бачити представників суб’єктів господарювання Миколаївщини              27 червня 2019  8.30 до 16.00 за адресою вул.Корабелів, 16, м.Миколаїв

Дізнайтеся більше інформації про те, над чим варто замислитися під час співбесід з потенційними працівниками,  у чому відмінності між трудовими договорами та цивільно-правовими договорами, які є особливості працевлаштування різних груп населення, перелік яких документів має право запросити  роботодавець, які йому заборонено вимагати від громадянина під час працевлаштування,  які документи повинен оформляти суб’єкт господарювання щодо найманого працівника, що впливає на розрахунок заробітної плати, дотримання яких трудових гарантій працівників зобов’язаний забезпечувати роботодавець тощо.

Ми робимо основний акцент на те, щоб Ви отримали максимум корисної інформації та задоволення завітавши до нас. Спеціально для вас фахівці управління Держпраці у Миколаївській області підготували інформативні буклети, які допоможуть суб’єктам господарювання всіх форм власності втілити ефективні методи дотримання законодавства про працю.