Управління Держпраці у Миколаївській області: у матеріалі ви дізнаєтесь, що незабаром зможуть побачити мешканці п’ятиповерхівок Заводського району м.Миколаєва на своїх під’їздах

19 лютого 2019

Про забезпечення належного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання, димових та вентиляційних каналів житлових будинків говорили під час зустрічі посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області з керівництвом   ТОВ «Николаевдомсерсис».

Сергій Джігімон, начальник відділу нагляду на виробництві та об’єктах підвищеної небезпеки управління Держпраці у Миколаївській області, наголосив на необхідності привернення уваги мешканців будинків, які обслуговує ТОВ «Николаевдомсерсис», до додержання вимог безпечного користування газом. Зокрема донесення інформації про вимоги  та  роз’яснення наслідків їх порушення.

Валентина Олійник, керівник ТОВ «Николаевдомсерсис», відзначила, що з працівниками товариства, яке вона очолює, провадяться інструктажі щодо заходів реагування у разі виявлення або надходження повідомлення від громадян про підозри щодо небезпеки об’єктів системи газопостачання.  Між тим, необхідність проведення інформаційних заходів дійсно існує. Це викликано плинністю орендаторів та власників квартир будинків, зокрема п’ятиповерхових. Бо саме у квартирах п’ятиповерхових будинків, відповідно до проектів будинків, передбачена експлуатація газових проточних водонагрівачів. Зазначений факт впливає на збільшення  рівня ризику виникнення нещасних випадків, пов’язаних з користуванням газу в побуті, у зазначеному сегменті будинків ніж у дев’ятиповерхівках.

Результати зустрічі представників управління Держпраці у Миколаївській області та ТОВ «Николаевдомсерсис»  мешканці Заводського району м.Миколаєва  побачать  вже незабаром.  Оголошення з вимогами безпечної експлуатації систем газопостачання буде розміщено  на під’їздах будинків, що обслуговує  ТОВ «Николаевдомсерсис».