В Управлінні Держпраці у Миколаївській області відбувся позачерговий захід зі сфери запобігання корупції

04 листопада 2019

Сьогодні, 4 листопада 2019, начальник Управління Держпраці у Миколаївській області Юрій Козловський на нараді з колективом наголосив на  нетерпимості до проявів корупції в  Управлінні.

«Я вас вважаю порядними людьми, які чесно виконують свої повноваження. Під час роботи ви повинні із самого початку визначати чіткі межі своїх повноважень та не допускати ситуацій, щоб ваші слова та дії можна було тлумачити  по-різному», – зазначив начальник Управління.

Під час наради присутнім наголосили на корупційних ризиках,  які можуть виникнути в  діяльності державних  службовців, а також усунення умов та причин виникнення таких ризиків. Начальникам  структурних підрозділів  було надано завдання  провести з підлеглими обговорення принципів доброчесності, дотримання законності та моралі, недопущення завдання шкоди авторитету Служби.

Головний спеціаліст з питань протидії корупції Управління навів посадовцям інформацію про відповідальність, яка передбачена ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України, зокрема за прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Осіб, які не відчувають у собі сили протистояти корупційним ризикам, для того, щоб не ганьбити репутацію держаного службовця, запросили замислитися над зміною місця роботи.