В управлінні Держпраці у Миколаївській області відбулись урочистості з нагоди державних свят

23 серпня 2018

23 серпня 2018 року в управлінні Держпраці у Миколаївській області відбулось урочисте зібрання присвячене відзначенню Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України.

З вітальним словом до колективу звернувся начальник управління Держпраці у Миколаївській області  Юрій Козловський. Він наголосив, що  український прапор став патріотичним символом незалежної України, а державна незалежність  відкрила унікальні можливості для економічного зростання, духовного розвитку та культурної розбудови нашої країни.

Під час урочистостей начальник управління звернувся до історичного минулого держави та підкреслив, що кожен громадянин має чітко розуміти, що несе відповідальність перед майбутніми поколіннями.

В рамках заходу відбулось нагородження посадових осіб управління грамотами та подяками Миколаївської облдержадміністрації, Миколаївської обласної організації профспілки працівників агропромислового комплексу України.

Завершуючи виступ, Юрій Козловський надав настанови ти висловив побажання колегам:  «Бажаю Вам взаєморозуміння, злагоди та успіхів у справах на благо нашої Батьківщини. Нехай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а Ваша плідна робота буде надійною запорукою щасливого майбутнього».