Відділом ринкового нагляду продовжується інформаційно-роз’яснювальна робота з дотримання вимог технічних регламенті

07 вересня 2023

Південне міжрегіональне управління Державної служби з питань праці наголошує на обов’язковому дотриманні вимог Технічних регламентів.

В рамках проведення інформаційної кампанії Держпраці з питань здійснення заходів державного ринкового нагляду відділом ринкового нагляду Південного міжрегіонального управління Держпраці, здійснено інформаційне відвідування місць розповсюдження засобів індивідуального захисту, електроінструментів, а також місця встановлення ліфтів.

Разом із наданням роз’яснень стосовно законодавства про Державний ринковий нагляд і контроль нехарчової продукції, представників суб’єктів господарювання проконсультували з питань приведення продукції у відповідність вимогам Технічних регламентів, нагляд за якими здійснює Держпраця.

Під час заходів підприємцям наголошено на тому, що органами ринкового нагляду надається безоплатна консультаційна підтримка суб’єктам господарювання з питань ринкового нагляду у вигляді письмового чи електронного звернення від суб’єкта господарювання, а також через систему онлайн сповіщення «інтерактивний інспектор» на офіційному сайті Управління