Власний приклад зміцнення поваги до права: тестування із запобігання і протидії корупції посадовими особами управління Держпраці у Миколаївській області складено успішно

05 грудня 2017

Шлях до формування правової держави  пролягає через зміцнення поваги до права та сприяння розвитку обізнаного громадянського суспільства. До Всеукраїнського тижня права посадовими особами управління Держпраці у Миколаївській області заплановано підвищити загальний рівень знань громадян про їх  трудові права. Для реалізації цієї мети фахівцями управління Держпраці у Миколаївській області проводяться лекції, бесіди, зустрічі за круглим столом з працівниками установ, організацій, підприємств, а також  дискусійні зустрічі зі студентами ВУЗів міста Миколаєва.

Проте, власний приклад є  одним із найдієвіших  мотиваційних методів.

Раді поділитися гарними результатами. Наразі посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області задіяні у проходженні курсів підвищення кваліфікації державних службовців за програмою тематичного короткострокового семінару з питань запобігання і протидії корупції у Чорноморському національному університеті імені Петра Могили за підтримки Національного агентства України з питань державної служби. Вже сьогодні участь у заході прийняло 80% зі заявленої кількості учасників. Результати  тестування свідчать, що  посадові особи управління Держпраці у Миколаївській області мають належний рівень знань Закону України «Про запобігання корупції».

До кінця поточного року документи про проходження курсів підвищення кваліфікації з питань пов’язаних із запобіганням корупції матимуть 100% державних службовців управління Держпраці у Миколаївській області.

Додатково: Належний рівень знань посадових осіб управління Держпраці у Миколаївській області, також, засвідчено свідоцтвами виданими:

  • Національною академією державного управління при Президентові України
  • Національною академією внутрішніх справ