Всеукраїнський конкурс відеороликів «Охорона праці на захисті життя»

13 березня 2018

Управління Держпраці у Миколаївській області запрошує старшокласників і студентів середніх та вищих навчальних закладів Миколаївщини до участі у Всеукраїнському конкурсі відеороликів «Охорона праці на захисті життя» (далі – Конкурс), який проводиться з нагоди відзначення Дня охорони праці в Україні.

Організатор Конкурсу: Державне підприємство «Редакція журналу «Охорона праці».
Головна мета Конкурсу – популяризація в суспільстві, зокрема серед старшокласників і студентської молоді, культури безпечної праці, популяризація сучасних підходів до управління охороною праці, оцінки ризиків, формування превентивної культури охорони праці, виявлення та підтримка талановитої молоді.

Конкурс проводиться в один етап – з січня до березня 2018 року. Підбиття підсумків та оголошення переможців відбудеться у квітні 2018 року.

Конкурс проводиться за номінаціями:
– для школярів – «Ризики навколо нас»;
– для студентів – «Охорона праці ХХІ століття».

Приймаються лише оригінальні авторські роботи, що відповідають умовам Конкурсу. Конкурсні роботи мають відповідати заявленій тематиці Конкурсу і висвітлювати питання щодо безпечного ведення робіт у вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо.

Для участі в Конкурсі відеороликів учасник заповнює заявку по кожній номінації окремо та разом з роботою надсилає до 30 березня 2018 року в редакцію журналу «Охорона праці» електронною поштою на адресу mail@ohoronapraci.kiev.ua.

Переможців фіналу Конкурсу буде урочисто нагороджено відповідними дипломами, нагородами та цінними подарунками. Нагородження здійснюється в місті Києві на щорічній Міжнародній науково-практичній конференції.

З детальними умовами участі у конкурсі можна ознайомитися на сайті журналу «Охорона праці».