Заходи управління Держпраці у Миколаївській області направлені на визначення форми трудової зайнятості осіб, які обслуговують покупців на території торговельно-розважального центру м.Миколаєва, та підвищення знань громадян з додержання законодавства про працю

20 серпня 2018

Виявлення праці неналежно оформлених працівників та інформування роботодавців  та працівників про найбільш ефективні способи дотримання законодавства про працю стало метою заходів управління Держпраці у Миколаївській області щодо  суб’єктів господарювання, що провадять свою господарську діяльність у торговельно-розважальному центрі м.Миколаєва «CityCenter». За роботою фахівців управління Держпраці у Миколаївській області спостерігали журналісти телеканалу «Миколаїв».

Заходи в рамках зазначених інспекційних відвідувань та інформаційних відвідувань проходили продовж двох днів, а саме 16 та 17 серпня 2018 року.

Загалом під час заходів управління  Держпраці у Миколаївській області було охоплено слизько 14 суб’єктів господарювання, виявлено працю 2 осіб без належного оформлення трудових відносин. Наразі триває робота з оформлення документів інспекційних відвідувань.