Засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення) пенсії, стипендій та інших соціальних виплат

30 серпня 2017

30 серпня 2017 року першим заступником начальника управління Держпраці у Миколаївській області Яною Скуратовською  взято участь  у черговому засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення) пенсії, стипендій та інших соціальних виплат присвяченому погашенню заборгованості із заробітної плати та платежів до Пенсійного фонду України підприємствами-боржниками, які визнанні банкрутами, або відносно яких реалізується процедура відновлення платоспроможності боржника.

Так, на засіданні була заслухана інформація відносно погашення заборгованості із заробітної плати таких підприємств як ТОВ «Прибузький гранітний кар’єр», ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан», дочірнє сільськогосподарське підприємство «Миколаївська птахофабрика» ЗАТ «Аваль-Еталон», кредитна спілка «Надія», ТОВ «Порт-Сервіс», ПАТ «ЗАНГАС-НГС»,        ТОВ «Агропродукт», ДП «Таврійське».

Про стан погашення заборгованості із заробітної плати на підприємствах Миколаївської області щодо яких реалізується процедура відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом доповіла в.о. начальника відділу з питань банкрутсва головного територіального управління юстиції у Миколаївській області.

Представники підприємств доповіли про стан справ на підприємствах-боржниках та наголосили про заходи вжиті ними за для погашення заборгованості із заробітної плати перед працівниками.

За результатами роботи комісії було прийнято рішення про посилення роботи відповідальних осіб підприємств-боржників по погашенню заборгованості із заробітної плати, проведення відповідних виплат в першу чергу.

Крім того така зустріч сприяла налагодженню спільної роботи управління Держпраці у Миколаївській області та головного територіального управління юстиції у Миколаївській області з питання захисту інтересів працівників підприємств-боржників шляхом отримання ними належної оплати праці за виконану роботу.